preskoči na sadržaj

Salezijanska klasična gimnazija - s pravom javnosti

Login

QR code škole

e-Dnevnik

CARNet

Državna matura

Školski linkovi

Arhiva dokumenata
Carnet novosti
24.09.2018. 14:45
Objavljen preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018
Objavljen je preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik.

19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

29.08.2018. 10:24
Webinar za učenike i roditelje: analitike učenja u e-Školama
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar na temu sustava za analitike učenja koji je osmišljen u okviru pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

28.08.2018. 13:51
Pilot projektom e-Škole značajno povećana digitalna zrelost 10 posto hrvatskih škola
Povećanje razine digitalne zrelosti 10 posto hrvatskih osnovnih i srednjih škola glavni je rezultat uspješno završenog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ kojeg je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET započela s partnerima 2015. godine. 

02.08.2018. 13:06
Pilot projektom e-Škole započela digitalna transformacija škola u Hrvatskoj
Škole koje sudjeluju u CARNET-ovom pilot projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" značajno su napredovale u primjeni digitalnih tehnologija, pokazuju rezultati završnog vrednovanja digitalne zrelosti škola koje su CARNET i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), akademski partner na projektu, proveli u razdoblju od veljače do travnja ove godine.

Naslovnica - vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
TETRAGON - natjecanje za učenike trećih razreda srednjih škola
Autor: Tea Katnić, Ivan Kučić -, 18. 4. 2018.

U utorak 17. travnja 2018. treći razredi naše škole sudjelovali su na interdisciplinarnom natjecanju "Teragon-2018" koje se održalo u Sveučilišnim odjelima na Kampusu. Natjecanje je obuhvatilo područja Odjela za matematiku, Odjela za fiziku, Odjela za informatiku i Odjela za biotehnologiju. Cilj natjecanja bila je prezentacija i popularizacija prirodoslovnih predmeta kroz praktičnu uporabu znanja te upoznavanje sa novim, suvremeno opremljenim laboratorijima pojedinih odjela

               


Natjecanje se sastojalo od online-testa u kojem su učenici trebali pokazati svoje znanje o poznavanju povijesti i programa odjela te praktičnih vježbi iz sva četiri područja. Ukupno je sudjelovalo 16 četveročlanih ekipa 3. razreda iz Primorsko-goranske županije od koji i 3 ekipe iz naše škole:

  • Ekipa 3.sA razred- Ivan Kučić-Mirković, David Haring, Jana Vrsalović i Nina Mrvić
  • Ekipa 3.sB razred- Luka Damjanović, Mateo Bogosavljev, Katia Skokandić i Marta Medija
  • Ekipa 3.k razred- Ivan Linardić, Petra Harbić, Matea Krečak i Anamarija Peitl

Najviše se istaknula ekipa 3.sA razreda koji su osvojili 1. mjesto na Odjelu za fiziku te 4. mjesto ukupno u zbroju svih bodova s online-testa i vježbi s odjela.

Čestitamo im na ovim uspjesima i nadamo se da će se i neki naši učenici odlučiti za svoje daljnje obrazovanje na jednom od ova četiri odjela.

 

 

​Photo: David Haring

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju